Cel mai bun stil Karva Chauth Mehndi pentru 2022

cu sezonul de sărbătoare în plină desfășurare, ce este acolo pe placa ta scumpo? Tonuri de binecuvântări din partea maestrului tău, precum și dorințe grozave, precum și de la dragul tău soț! Asta e tot? Este un truc? Niciun motiv să vă simțiți nefericiți de scârțâit, ca ziua de bun augur a lui Karwa Chauth, nu numai că vă primește cadouri minunate, precum și oferă (citiți diamante, saree, lehngas, precum și bijuterii din aur), cu toate acestea, și minunatele stiluri Karva Chauth Mehndi.

Te simți fericit acum? Ei bine, ai și toate motivele.

O parte integrantă a sărbătoririi Karwa Chauth este varietatea nesfârșită a imaginilor stilurilor Karva Chauth Mehndi. De asemenea, nu sunt unul, cu toate acestea, mai multe stiluri, precum și modele pentru mireasa New Age la cea de altădată.
Culoarea este peste tot când vine vorba de sărbătorirea Karva Chauth. La fel ca și stilurile Mehndi pentru Karva Chauth sunt o metodă atât de tradițională încât niciun eveniment din această zi nu merge total fără să se îmbrace, precum și să înfrumusețeze mâinile, precum și picioarele cu modele superbe Mehndi.
[Citește și: Sare de designer pentru Karva Chauth]

De la modele de flori complexe până la stilul Mehndi complet până la mâini, precum și picioarele realizate pe jumătate, stilurile speciale Karva Chauth Mehndi nu devin mult mai bune, precum și mult mai bune de zi.
De fapt, stilul Karwa Chauth Mehndi este unic pentru diferite culturi, fie că este vorba de indian, arab, pakistanez, lucrările.

Sursa: Pakfemales.comarabic Mehendi Styles se aplică rapid, precum și, deoarece stilurile sunt mai grase, culoarea are tendința de a decolora brațele mai repede.
Sursa: MehndidesignImages.net despre care este indian Mehndi?
Modele florale din dantelă, frunze sau subțiri, imagini cu stiluri Karva Chauth Mehndi merg de la mână până la mijlocul brațului, precum și de la degetele de la picioare până la vițelul piciorului. Iată un aspect la tradiționalul stil Karwa Chauth Mehndi, care se ocupă de graficul de popularitate.

[Citește și: Bangle Mehndi Designs]
Festiv, dar la modă
Acest stil Mehendi surprinde complet ritualul respectat în ziua respectivă. Prezentarea scoate în evidență esența sărbătorii, precum și o face designul perfect.

Sursa: facebook.com/bridalmehendiartist/put pe acest stil mehendi greu, care țese în toate elementele zilei primare.
Sursa: facebook.com/aarti-lan-mehndi-intist-lumina, precum și din viața ta, merită o reprezentare creativă a lui însuși pe mâna ta.
Sursa: Instagram.com/mayuri_mehndi_artist. Acest stil superb are atât de mult oomph, din cauza proiectării extinse, în afară de stilul de sărbătoare în sine.
Sursa: Instagram.com/hennalounge1. Designuri elegante din spate
Nu ai încercat niciodată design din spate! Vă lipsește tendința actuală. Faceți acest Karva Chauth special, precum și surprindeți -vă bărbatul cu mehndi -ul vostru. Stilurile mehndi backhand sunt mai vizibile în imagini. Așadar, încercați acest stil unic, care va totaliza aspectul dvs. general Karva Chauth.

2. Designuri tradiționale
Stilurile tradiționale Mehndi nu pot îmbătrâni niciodată. Sublinierea lucrărilor de artă fină, precum și a complexității profunde oferă efectul bucuros perfect. Acest stil poate fi greu, așa că asigurați -vă că liniile sunt subțiri, precum și asamblate corect.

3. Design floral unic
Orice stiluri de mehndi cu flori fac din cutie, precum și cu ochi. Dacă doriți să ieșiți în evidență printre altele, ar trebui să încercați. La fel ca și cel mai bun stil pentru începători. Este posibil să nu fie un stil tipic, însă oferă un aspect atractiv pentru mână.

4. Stiluri pioase pentru vibrații vesele
Întrucât Karva Chauth este la colț, este timpul să ajungem să fie religios și devoțional. Când există Karva Chauth, acestea sunt incomplete fără henna în mână. precum și stilurile care semnifică că zeii sunt gândiți la bun augur, deoarece permite oamenilor să ajungă să fie mai devotați.

5. Stil arab cu o atingere desi
Acest stil poate fi numit avansat, deoarece constă din flori uriașe înfloritoare, cu stiluri de punct unice mai mult, cu complicație, precum și de obicei cade pe o parte a mâinii, precum și oferă un aspect fermecător din punct de vedere estetic, care se potrivește anotimpurilor tale de sărbătoare.

6. Designuri Rajasthani
Dacă acesta este primul tău Karva Chauth, ar trebui să mergi pentru design -uri Rajasthani. Cu teme, precum și stiluri de mango, acest lucru oferă complet o nouă vibrație de mireasă. Asigurați -vă că liniile sunt groase, precum și complet desenate. Modelul degetului poate necesita unele detalii elaborate. Cu un mare artist, precum și o practică, ești minunat să mergi.

7. Detități Mehndi Designs
Sensibili la emoții, dar atrăgătoare pentru a arăta, stilurile mehndi care au zeități sunt un nou val al tendinței. Când vorbim despre zeități, este important să le desenăm corect, astfel încât să nu ai sfârșit să -l rănești pe al tău, precum și pe lângă emoțiile altora. În cele din urmă, acest stil cu siguranță te face să observi, precum și te va face să te simți diferit de ceilalți.

8. Proiecte de păun
Stilul Peacock Mehndi este destul de faimos pentru aspectul său atrăgător, precum și pentru detalii. Peacock -urile de dans, precum și penele păunului sunt printre tel cel mai popular. Acest stil prezintă eleganța bucuriei, precum și mândria. Când vine vorba de proiectarea penelor, are nevoie de interes pentru a detalia.

9. Deget Mehndi Designs
Clasic, funky, precum și ce nu, acest stil merită toate titlurile. Dacă nu doriți să vă umpleți întreaga mână cu o mulțime de stiluri, acest lucru vi se potrivește cel mai bine, precum și dacă sunteți în căutarea unei minimaliste, dar superbe, aceasta este soluția dvs.

10. Proiecte de elefant
Elefantul simbolizează stabilitatea, precum și se gândește frecvent la bun augur. Conturarea inclusă în acest stil o face unică. Acesta este singurul stil pe care nu -l poți scoate în ochi, deoarece îți ridică imediat aspectul. Cu toate acestea, liniile, precum și cerința de structură care trebuie îngrijită în timp ce optați pentru acest design.

11. Simplu, dar sofisticat
Karva Chauth este un festival de bun augur. Acesta este un motiv pentru care femeile căsătorite, precum și femeile căsătorite recent preferă să meargă la metoda tradițională în design -urile Mehndi. Da, stilul Mehndi complet este o furie în majoritatea doamnelor, în special a fetelor tinere căsătorite.
Sursa: MEHMEHNDI.COMETICAL Stilurile Mehendi cu inele concentrice pline de petale, precum și fluxuri sunt, de asemenea, un stil tipic văzut în timpul ocaziilor de sărbătoare.
Sursa: divertismentmesh.comsource: sheideas.comeven Dacă stilul este întreținut, precum și exact același stil este duplicat pe toată mâna, va arăta frumos.
[Citește și: Modelele Mehndi în formă de inimă]
Sursa: Webneel.comswirls sunt cele mai tipice tipuri de modele.
Sursa: Mehandi-designs.co.inrajasthani Mehendi Styles sunt, de asemenea, văzute în timpul Karwa Chauth.
Sursa: Sheideas.com12. Complicate, dar nemaipomenit
Dacă este primul tău Karva Chauth după căsătoria ta, trebuie să faci să pară uimitor. Acesta este motivul pentru care, mergeți pentru stiluri mehndi elaborate, precum și superbe, care au mai multe detalii, precum și profunzime decât simplitatea.
Sursa: karvachauthimages.inhands plin de mehendi arată extrem de mult atât pentru oricine, cât și pentru toată lumea.
Sursa: Sheideas.com LENGY MEHENDI Stiluri pe brațe, chiar și stilurile arabe arată minunat.
Sursa: BodyArtGuru.com Couple de reprezentare în tipul Mehendi este văzută în principal la mirese noi
Sursa: www.weetnow.comcouple Mehendi Styles cu inițiale este, de asemenea, un lucru tipic de văzut.
Sursa: Sheideas.comthose care iubesc, duceți -l pe Mehendi la un nivel următor de complexitate.
Sursa: Buzzintown.comlotus, mirese, mirele fac parte din design -urile recent Karwa Chauth.
Sursa: Lifenlesson.com13. mâini superbe, precum și picioare
În timp ce obțineți stilul Karwa Chauth Mehndi, plătiți o dobândă egală și bijuteriilor dvs. de designer. Noua febră este să sportim superbe teme florale-cum-frunze, cu bijuterii meritate.
Sursa: kellycaroline.comsource: facebook.com/mehndidesigns125/quary, citiți: trageți mireasa în tine acest karva chauth]
14. Two-in-One Mehndi
Te -ai surprins de nume? Acesta este un mehndi de mireasă care are modele geometrice, curbe, cercuri, linii, precum și pătrate.
Tot ce trebuie să faceți este să împărțiți un stil în două. Apoi, desenați o jumătate din stilul Mehndi pe de o parte, precum și cealaltă jumătate în de altă parte. Când apropiați ambele mâini aproape de fiecare altul într -un model de unire, ceea ce se întâmplă este un design total Karwa Chauth Mehndi.
Sursa: WebNeel.comSource: Sheideas.comSource: Wedandbeyond.com15. jumătate, precum și jumătate de mehndi
Acest stil Karwa Chauth Mehndi este pe jumătate gol, pe jumătate plin. Înseamnă că jumătate din mâinile tale, precum și palmele sunt proiectate în Mehndi, în timp ce cealaltă jumătate este lăsată goală. Un mare succes în rândul femeilor mai tinere, acest stil caută motivație din partea arabă Mehndi.
[SC: Mediad]
Sursa: SensOD.comSource: jhallidiva.comSource: Sheideas.comSource: Sheideas.com16. Palm Mehndi
Cei mai mulți dintre voi alergați împotriva timpului în această zi de sărbătoare a lui Karva Chauth. Puteți obține în continuare imagini Karva Chauth Mehndi Stiluri realizate pe mâini, desenând un model de mehndi palmful. Cu toate acestea, asigurați -vă că liniile sunt groase și întunecate pentru a vă asigura că, în ciuda faptului că sunt minimaliste, ele ies în evidență.
[Citește și: feluri de modele mehndi]
Sursa: mofongoandmasala.comSource: Lifenlesson.comSource: Sheideas.comSource: Sheideas.comSource: mehandi-designs.co.insource: styleSatlife.comSource: elements.envato.com17. Mehndi a făcut minim
Uneori și mai puțin plătește dividende bogate. Exact același lucru este situația cu stilurile mehndi făcute pe Karva Chauth. În loc să desenezi stiluri în jurul mâinilor, precum și picioare, are sens să mergi pentru un mehdi de frontieră care alerga pe picioare.
[Citește și: Stiluri Marwari Mehndi pentru mâini, precum și picioare]
Sursa: mehmehndi.comsource: Verstylehouse.co.uksource: hennabymayra.comsource: www.beststylo.comsource: nunta.insource: sheideas.comsource: weetnow.com18. Mehndi ornamental
Când vorbim despre design -uri speciale de la Karva Chauth Mehndi, ne referim la produse precum cristale, margele, precum și pietre care pot fi adăugate pentru a face stiluri de mehndi pentru Karva Chauth să pară sclipitoare, precum și orbitor.
Sursa: divertismentmesh.comSource: XMetic.comSource: Sheideas.comSource: Mehmehndi.com19. Pentru picioare
IT nu este doar mâinile care au Mehendi, stilurile Mehendi pentru picioare sunt, de asemenea, gândite la extrem de bun. Femeile căsătorite sunt frecvent așteptate să aibă mehendi superbe pe picioare.
Sursa: iMehndidesigns.comsource: Weddingbuz.Insource: mehandi.netsource: Weddingbuzz.inso ce imagini Karva Chauth Mehndi Stiluri pe care intenționați să le purtați anul acesta? Vom fi fericiți să vă auzim favoritul printre cele prezentate.
Imagini Sursa: Pinterest

Leave a Reply