Ținuta în stilul anilor 70 cu denim de flare Reveniți!

Ținuta în stilul anilor 70 cu denim de flare Reveniți! – Returnarea vibrației din anii 70 nu înseamnă că aveți nevoie să mergeți în stil hippie complet. Tehnica pentru orice tip de renaștere a modelului de epocă tradițională este de a o amesteca cu alte tendințe contemporane, făcând un aspect general contemporan.

Ținuta în stilul anilor 70 cu denim de flare Reveniți!
Alegerea vârfului potrivit este importantă. O mare regulă generală pentru acest model este de a preveni blaturile cutice, mari sau lungi, deoarece acestea pot întrerupe fluxul de corp vertical. Stratul vă poate aromatiza aspectul atunci când faceți acest lucru. De exemplu: utilizați un hanorac sau un vârf montat, precum și strat o eșarfă mare, cardigan sau vestă lungă.

Haină de tranșee cu blugi evazați

Din anii 70 a fost un stil reapar la modă

Cămașă roșie cu blugi evazați

Vezi si

Moda de primăvară
Rochii de domnișoară de onoare pentru o nuntă de primăvară

Motive pentru care să vă placă Denim evadat de Hello Fashion Blog
Alegerea vârfului potrivit este importantă. O mare regulă generală pentru acest model este de a preveni blaturile cutice, mari sau lungi, deoarece acestea pot întrerupe fluxul de corp vertical. Stratul vă poate aromatiza aspectul atunci când faceți acest lucru. De exemplu: utilizați un hanorac sau un vârf montat, precum și strat o eșarfă mare, cardigan sau vestă lungă. De asemenea, puteți utiliza o cămașă înfundată, precum și să o butocați toată metoda pentru a vă prelungi torsul.

Haină violet cu blugi evazați
lipsesc, precum și dungi albe … și acești blugi evazați
Karlie Kloss folosește un hanorac negru decupat cu blugi evazați, aviatori, precum și o mini geantă
Denim evazat cu talie înaltă folosită cu un blat de cultură de ochi din umăr
Pentru un aspect de toamnă tranzitoriu, împerechează un rezervor lung de depozitare cu denim evazat. În zilele mai răcoroase, încercați acest aspect cu un cardigan maxi.
Denim de flare au fost inițial menite să fie folosite cu tocuri înalte pentru a face picioarele tale să pară că pot continua la fel de bine. Așadar, vești excelente pentru Petite, deoarece puteți utiliza în mod serios tocuri înalte de cer sub aceste flăcări, precum și să arătați uimitor. Aveți o mulțime de opțiuni, de la pompe, precum și stilettos până la adidași cu pană.

Denim evadat făcând o revenire pe străzi reprezintă un leagăn de pendul din denim -ul subțire extrem de montat, care a dominat în ultimul deceniu.
Clasicul anilor ’70
Ținuta în stilul anilor 70 cu denim de flare Reveniți!
[IMG]

You Might Also Like

Leave a Reply